Bemutatkozó

M.É.

Kedves Marangona követőink,

barátaim és kollegáim unszolására úgy érzem eljött az idő, hogy bemutatkozzam azoknak, akik még nem ismernek, Müller Éva vagyok, a Marangona megálmodója. Mindig is vendéglátással foglalkoztam, de nem ezzel a gyönyörű, alkotós, tervezgetős részével. Mígnem adódott egy lehetőség, amit megragadtam és beteljesítettem kislánykori álmomat, miszerint „lesz egy vanília illatú sütigyáram”. Álmodtam magamnak szárnyakat, amik azóta is repítenek magukkal.

„Ha szárnyak nélkül születtél, ne akadályozd semmivel, hogy kinőjenek.”

/Coco Chanel/

Két év alatt sikerült megtalálnom a világ legjobb kollégáit, akikkel ma már egy csapatot alkotva hozzuk létre tortáinkat. Nekem a munkánk tervezés része jutott, amit egyszerűen imádok. Sokkal nehezebb helyzetben van ugyanakkor a csapat többi tagja, hiszen nekik, mint színészeknek a színpadon, létre kell hozniuk valamit, ami más képzeletében született meg. Mivel tudom, hogy ez egy nagyon nehéz feladat, ezért igyekszem a csapatom rendelkezésére állni, amikor csak szükség van rám, így akár a díszítési munkákba is szívesen besegítek.

Esküvői tortát tervezni csak úgy lehet, ha átérezzük a párok elképzeléseit, érzéseit, hogy mit látnak ők szépnek, illetve mik az elvárásaik és a lehetőségeik. Minden esetben arra törekszem, hogy a torták, desszertasztalok, sütemények az esküvői koncepció részét képezzék. A végeredmény pedig a lehető legjobban kifejezze a párokat és önazonos torták, desszertasztalok készülhessenek. Nagyon ritkán, de sajnos előfordul, hogy nem működik az a bizonyos „kémia” a párok és köztem, ez esetben, ha fájó szívvel is, de el kell engednünk egymást.

Megismertem egy új világot, amelyben a torta és én vagyunk. Kettesben maradni a tortával számomra egy csoda, és ezt, a hihetetlenül gyönyörű élményt szeretném egy kicsit jobban megismertetni veletek! Azért, hogy ti is részesei lehessetek ennek a világnak minden évben új kollekcióval kápráztatunk el benneteket, melynek bemutatására először 2017. február 17-én,  a tortabemutatón kerül sor. A bemutatóról bővebben >>itt<< olvashatsz és >>itt<< találod a Facebook eseményt.

Ígérem, addig még jelentkezem néhány titokkal, részlettel, de akár kérdezhettek is tőlem.

Müller Éva

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>