Desszertasztal varázslat

Marangona (31)

Süteményből sosem elég. Valószínűleg a nagymamák is ebből a megfontolásból készítenek mindig, minden eseményre, minden unokának külön sütit. Amíg szépen tálra rendezgetik, már felét elkapkodta a család apraja- nagyja. Őket egyáltalán nem zavarja, hogy az egyik kifli csücske barnább, vagy a zserbó csokija vastagabb. A nagymama mérgelődik, hogy „nem úgy sikerült, ahogy kellett volna” de a család mindezzel nem törődve élvezi a számukra legfinomabb ízeket. Jól lakott, porcukros szájú gyerekek elégedetten nyúlnak el a kanapén.

Desszertasztal mindig is volt, van és lesz.

Nem abban rejlik a varázslat, hogy újra feltaláljuk, hanem, hogy új értékekkel töltjük meg. Ma már nem elég, ha szépen tálra rendezzük, és egymás mellé helyezzük egy kis asztalra a süteményeket. A desszertasztalnak – amellett, hogy a rajta lévő sütemények egytől- egyig finomak – díszítenie is kell. Legyen szó egy jó hangulatú szülinapi buliról, családi összejövetelről, céges karácsonyi partyról vagy esküvőről, a desszertasztal mindig az esemény egyik fénypontja. Esztétikusan elrendezett sütemények, az eseményhez illeszkedő finom díszítés és egy csipet varázslat. A vendégek pedig izgalommal várják, hogy megrohamozhassák a finomságoktól roskadozó asztalt. Majd a sütemény egyszer csak volt, nincs.

Ezt a felemelő pillanatot nagyon sok munka, gondos tervezés, egyeztetés előzi meg.

Nyugodtan rábízhatod magad a Marangona profi csapatának szakértelmére, mert desszertasztal specialistaként azon dolgozunk, hogy tudásunkkal segítsünk minden kedves jegyespárnak álmai megvalósításában.

Fields marked with a * are required.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>