Esküvői konzultáció

Nem tudjátok, hogyan kezdjétek el a torta megtervezését?

Biztosra mennétek, hogy az esküvőtökön minden a legnagyobb rendben legyen a desszertekkel?

Nem is tudjátok, milyen mennyiségekkel számoljatok az apró sütemények esetében?

Szeretnétek profiktól segítséget kapni, hogy egyáltalán milyen ízek és kompozíciók léteznek desszertekből, és azok milyen kombinációkban alkalmazhatóak?

Vágytok valami nagyon szépre, de pontosan nem is tudjátok, hogy mire?

Akkor jelentkezzetek be ingyenes konzultációnk egyikére, ahol a legnagyobb odafigyeléssel segítünk megtervezni Nektek álmaitok tortáját és desszertasztalát! Minden egyes megrendelést egyénre és személyre szabottan készítünk el, így biztosak lehettek abban, hogy valami igazán személyeset alkotunk számotokra!

A konzultációkon olyan gyakorlati tippeket adunk a desszertek megtervezéséhez, amik alkalmazása elengedhetetlen egy tökéletes esküvő létrejöttéhez!

Minden évben azért állítunk össze egy-egy esküvői tortakollekciót, hogy inspirálhassuk párjainkat, bemutassuk a legújabb technikákat és segítsük a közös gondolkodást és alkotást. Ezek a torták azért vannak, hogy segítsenek titeket a gondolkodásban. Mivel minden torta egyedileg készül el az adott párra szabottan, ezért minden különleges kívánságot igyekszünk megvalósítani.

A Ti elégedettségetek számunkra a legfontosabb, így mindent megteszünk azért, hogy mi is jelentősen hozzájáruljunk a Nagy Naphoz!

Hívjatok minket a 06-1-315-0058-as telefonszámon, vagy kérjetek visszahívást az alábbi űrlapon és mi minél hamarabb keresünk Titeket!

Addig is inspirálódjatok és nézzétek meg eddigi munkáinkat és az új tortaízeket!

És hogy hogyan is zajlik egy konzultáció?

Fields marked with a * are required.