Eszter bemutatása

Csillag Eszter

Eddig keveset hallhattatok Csillag Eszterről, díszítőcukrász kolleganőmről, ezért most őt szeretném nektek egy kicsit jobban bemutatni. Ő az, aki a színfalak mögött alkot, kísérletezik, ha szükséges besegít a többi cukrásznak és a tanulóinknak is oktat.

Eszter a kezdetektől a csapatom tagja és nagyon jól tudunk együtt dolgozni, pedig nincs könnyű helyzetben, hiszen egy alárendelt szerepben kell a párok kívánságait teljesítenie az én tolmácsolásomban.  Régebben megpróbáltuk, hogy ő is tartson konzultációt, vagy legalább jelen legyen a találkozókon, azonban közös megegyezésre és a sok munkájára tekintettel arra jutottunk, hogy jobban működik ez a fajta munkamegosztás és kommunikáció közöttünk. Ezért is találjuk fontosnak, hogy a párokról képet készítsünk, hiszen így Eszternek is könnyebb dolga van és tudja, hogy kiknek készíti a tortákat.

Szinte nem telik el úgy hónap, hogy Eszter ne tanulna valamit, legyen az hazai vagy külföldi mesterképzés, esetleg online kurzusok. Ég benne a tanulás iránti vágy, ezért amikor csak ideje engedi kísérletezik és új technikákat próbál ki. A torták megalkotása, díszítése már-már a hobbijává vált. Olyannyira lelkesedik a munkájáért, hogy az esetek többségében ő is velem tart, amikor a tortákat kiszállítjuk, mert szeretne biztos lenni abban, hogy épségben megérkeznek. Ugyan nem mindig, de előfordul, hogy sikerül találkoznunk a menyasszonnyal is és ez számunkra különösen kedvelt alkalom, hiszen együtt osztozhatunk az örömében, amikor először megpillantja a tortáját. Mivel vannak olyan helyszínek, melyek nincsenek megfelelően felkészülve a torta tárolására, így a tökéletes végeredmény érdekében, sokszor éjszakai időpontban szállítjuk ki a tortákat. Ezért mondhatjuk, hogy Eszter a szezon idejére gyakorlatilag „beköltözik” a műhelyébe, hiszen így többet tud a szenvedélyével foglalkozni.

Sok tanuló is nálunk tölti a gyakorlati idejét, így a szezonon kívül, amikor több ideje marad, a legügyesebbek és legszorgalmasabbak Eszter mellett is tanulhatnak és akár díszítőcukrászokká válhatnak.

Mivel Eszter nem szeret szerepelni, így nem tudtuk rávenni, hogy ő mutatkozzon be nektek, de mindenképpen fontosnak tartottam, hogy legalább én bemutathassam, hiszen egy kitartó, szorgalmas, alázatos és nagyon tehetséges emberről van szó, aki nem utolsó sorban tökéletes munkaerő is.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>