Hungarian Wedding Award 2015

11031964_1125745507443259_5227016017626777457_n

Örömmel tudatjuk Veletek, hogy a 2015-ös évben a Hungarian Wedding Award az “Együttműködés” díját cukrász kategóriában a Marangona nyerte el!

Óriási elismerés ez nekünk, hiszen szavazni csak szakmabelieknek, esküvői szolgáltatóknak lehetett. Bő két éve van jelen az esküvői szakmában a Marangona, ez alatt nagyon sokat dolgoztunk, tanultunk és próbáltuk magunkból a maximumot kihozni. 

Mi magunk is alig hisszük még el… Köszönjük szépen a szavazóknak, hogy érdemesnek tartottak minket erre a díjra, és persze a pároknak, mindenkinek, aki megtisztel minket a bizalmával és a Marangonát választja!

A gálaest tematikája a rockabilly volt, ezért ez alkalommal minden és mindenki pirosba és feketébe öltözött. Egy desszertasztalt is készítettünk, amely hangulatában, ízeiben és kivitelezésében is szorosan harmonizált az álomautók világával.

Ízelítőül néhány kép az estéről! :)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>