LOVE LULU 2015

143 Marangona&Casa Provenza

A VIDEÓT ERRE A LINKRE KATTINTVA TUDOD MEGNÉZNI!

Sokan nem is gondolnák, hogy egy régen elhagyatott tér mennyi emléket, képet, gondolatot őrizhet magában. Egy rég elfelejtett gyártelep korábban mennyi mindent láthatott: a munkába hajnalok hajnalán érkező erőskezű titánokat, az egyre inkább elfáradó tekinteteket, a munkaidőbe belecsent cigarettaszüneteket a gyárépületek mögött, a gondterhelt arcokat.  És minden nap újra ugyanaz a kör. Végül a gyár bezárt, az épület kiüresedett, mára már senki nem jár a közelében. Időnként talán néhány kóbor állat otthonául kölcsönzi az egykor nyüzsgő termeket. Az épület ablakai kitörtek, a természet pedig lép, elkezdi visszavenni mindazt, ami az övé volt egykoron.

Sok évvel később a Marangona, egy igazán csajos cukrászat, meglátja a fantáziát ebben a monumentális épületben. A Casa Provenzával közösen megálmodott fantáziavilágunk színhelye lett a gyártelep. Az idő martalékává váló falak sötét tónusai önmagukban megbonthatatlan harmóniát alkotnak a falakra felfutó természettel. Legfontosabb vezérelvünk volt, hogy a gondosan megtervezett és előkészített fotózáson komoly hangsúlyt kapjon a háttér, de érvényesülni tudjon benne az általunk belehelyezett kompozíció is. Ezen gondolatok mentén kezdett kirajzolódni LOVE LULU projektünk.

Fontos építőelem volt a természetesség, ilyen formán a vibráló színeket csakis virágokkal és desszertekkel kívántuk megjeleníteni. Csak semmi mesterkélt és mű ne kerüljön ebbe az inspiráló helyszínbe. A fa, mint anyag kiemelt szerephez jutott. Egyszerű desszertasztalban gondolkodtunk, így nem is lehetett kérdés, hogy a pucér torták kiemelt szerepet érdemelnek a LOVE LULU projektben. Ezen kívül megalkottunk egy óriási fekete tortát, amelyre a mostanában nagyon népszerű fehér krétaírás technikájával helyeztünk mintát. A szezon gyümölcsei, az eper és a cseresznye élénkpiros színe is főszerepet kapott. Az erős, vibráló piros szín több részleten keresztül is visszaköszönt. A „mindenkikedvence” máktortát ezúttal virágkoszorúba öltöztettük, hogy érezze törődésünket.

A gyönyörű László Leona vörös hajzuhatagával, kislányos bájával és természetes szeplőivel az életet jelenítette meg a fotókon. Lulu tekintete és személyisége csak úgy vibrál a mesebeli képeken.

Egy igazi mesét teremtettünk meg, amiből az állatok, a nyers ösztönösség jelképei sem hiányozhattak. A videóban és a képeken is észlelhető, hogy a hangulathoz tökéletesen illeszkednek az egységben vonuló libák és a mókás kecskék.

A tökéletes megjelenítése fantáziavilágunknak nem jöhetett volna létre Jaksa Tímea és D. Nagy Kriszta szakmai hozzáértése nélkül. Nekik köszönjük mindazt a szenvedélyt és hozzáértést, amit a LOVE LULU-ba fektettek.

Mit is mondhatnánk még? Imádtuk ezt a projektet is, mindig nagy öröm és kihívás számunkra, mikor egy desszertasztalon keresztül jelenítünk meg egy egész világot. Nézzétek meg a videót és kellemes elvarázsolódást kívánunk a Marangona és a Casa Provenza meséjébe!

A VIDEÓT ERRE A LINKRE KATTINTVA TUDOD MEGNÉZNI!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>