TORTABEMUTATÓ 2016

Marangona_bemutato_2016-103

Írni pár mondatot egy olyan estéről, amibe több hónapnyi készülés, gondolkodás, munka és egy teljes csapat szíve-lelke benne van, nem könnyű feladat! Azért mégis megpróbálkozunk vele, mert szeretnénk nektek is megmutatni, milyen volt a Marangona Tortabemutatója!

Mikor kipattant fejünkből az ötlet, hogy teremtsünk valami újat ezzel a rendezvénnyel, annyi volt biztos, hogy szeretnénk megmutatni a desszertasztalok, cukorvirágok és a legújabb esküvői tortatrendek világát. Ezen kívül megfogalmazódott bennünk az az újszerű megközelítés, hogy a tortákat kéne valamilyen módon mozgásba hozni, kilépve a kiállítások adta szűk határokból. No, hát valahogy így jutottunk el addig, hogy szervezzünk egy tortabemutatót. Pont olyat, mint egy divatbemutató, vendégekkel, ünnepléssel, modellekkel. Csak épp nem ruhákkal, hanem tortákkal és desszertekkel a főszerepben!

A bemutató fókuszába egy új, látványos trend került. A menyasszonyok szívesen örökítik meg a nagy napot a fotózás során tortával a kezükben, vagy a desszertasztal mellett. Erre az igényre reagálva, az ez évi esküvői kollekciónkat úgy alkottuk meg, hogy egy-egy designt nem csak egy fő tortára, hanem egy kistestvérre is megálmodtuk. Ezt összefoglalni úgy lehetne, hogy a grandiózus, 100 szeletes esküvői torták díszítését átültettük kisebb, kb. 10-12 szeletes darabok díszítésébe. Ezeket az apróbb tortákat vonultattuk fel a kifutón.

A kollekció ezen kívül több részre osztható, amit leginkább a stílus és a tortadíszítési technikák különböztetnek meg. Az úgynevezett pucér torták trendje töretlen, és épp ezért, mi ezeknek a technikáknak a legszélesebb tárházát vonultatjuk fel esküvői kollekciónkban. Ezeket a darabokat leginkább szabadban szervezett, letisztult, természetközeli esküvőkhöz ajánljuk. Az idei év egyik legnagyobb újdonsága az úgynevezett geode cake, a torták ehető kvarcokkal való díszítése. Ez a technika jelen pillanatban a legújabb, ami megjelenik a Marangonánál. De természetesen az előkelő, klasszikus, burkolt tortákat sem felejtettük el, a kollekcióban nekik is jutott hely a csodálatos cukorvirágaikkal. És hogy a kísérletezés se maradjon el: elkezd megjelenni tortáinkon a burkolt és a pucér technikák keveredése.

A bemutató lázas szervezése közben megláttuk a lehetőséget egy újfajta esküvői jelenségben, a TÜTÜ-ben. A TÜTÜ autó nagyon klassz és trendi alternatívája lehet az esküvői vendéglátásnak és egyáltalán nem utolsó sorban, a hangulatnak is! Szuperül el tudjuk őket képzelni a pucér tortáink által megjelenített, bohém világban, ezért emeltük be őket, majdnem szó szerint ;), a teraszunkra erre az estére.

Egyáltalán nem utolsó sorban, de itt is szeretnénk minden barátunknak és partnerünknek megköszönni, akik áldozatos segítsége nélkül nem valósulhatott volna meg a Marangona szezonnyitó tortabemutatója.

Köszönjük Déri Annamarinak a szervezési segítséget, Rozsondai Attilának a csodás dekorációt, Nagy Ágotának a ruhákat, Tamás Palinak a fotókat, D. Nagy Krisztának a videót, Dawe-nek mindent, ami világít és hangos, Kádár Andreának a sminket, Zsátrok Zsanettnek a frizurát, Moticska Emesének a magassarkú cipőket, és természetesen a TÜTÜ-nek a vacsorát, valamint mindenkinek, aki velünk volt aznap este! Szuperek vagytok!

Az estéről készült videót IDE kattintva leshetitek meg!

Dekor: Rozsondai Attila

Fotó: Tamás Pál

Film: D. Nagy Kriszta

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>