KEDVES ÉRDEKLŐDŐK! A MEGEMELKEDETT RENDELÉSI MENNYISÉG MIATT SAJNOS NEM TUDUNK ÚJ RENDELÉST FELVENNI HATÁROZATLAN IDEIG! MEGÉRTÉSETEKET KÖSZÖNJÜK!

KÓKUSZ, 3 CSOKI, KÁVÉ, RUM

680 Ft

Alapja kókuszcsók piskóta, melyben sülés közben a kókusz megpirul és enyhén roppanóssá válik.

Első krémje Callebaut étcsokoládéból készült, tejszínnel dúsított, lágyabb ganache krém, melyet rummal ízesítettünk. A következő réteg a tejcsoki mousse, mely selymességének titka a Callebaut tejcsokoládé, valamint a pár csepp rum, amit belecsempésztünk. Ezen fekszik még egy piskóta, majd a harmadik krém, mely telis-tele van kókusszal, s, hogy ez is kedvesen lágy legyen tejszínnel dúsítottuk. A torta lezárása a torta éke, a Valrhona Opalys fehércsokoládéjából készült, melyet kávéval dúdítva tettünk ellenállhatalanná.

A rum, a kávé a három féle csokoládé, na meg a kókusz páratlan harmóniát alkotnak.

Alapja kókuszcsók piskóta, melyben sülés közben a kókusz megpirul, s enyhén roppanóssá válik. Első krémje Callebaut étcsokoládéból készült tejszínnel dúsított lágyabb ganache krém, melyet rummal ízesítettünk.A következő réteg a tejcsoki mousse, mely selymességének titka a Callebaut tejcsokoládé, valamint a pár csepp rum amit belecsempésztünk. Ezen felszik még egy piskóta, majd a harmadik krém, mely telis tele van kókusszal, s hogy ez is kedvesen lágy legyen, tejszínnel dúsítottuk. S a torta lezárása, a torta éke a Valrhona nememlekszemmilyen nevu fehércsokoládéjából készült, melyet kávéval dúsítva tettünk ellenálhatatlanná. A rum, a kávé, a három féle csokoládé, na meg a kókusz páratlan párost alkotnak! Becsület szavamra, nem fogod tudni abbahagyni!

Allergén

Tej, tojás, glutén, glükóz, kókusz, dió, dióféle, alkohol, kávé

A mai nap éjfélig leadott rendelésed a 3. napon tudjuk teljesíteni. (Minimum 2 nap szükséges az elkészítéshez.)
 
A pénztár oldalon a rendelés leadása előtt a dátumválasztóban kérjük válaszd ki, hogy melyik nap szállítsuk ki a rendelésed. Mindennap 10:00 és 15:00 óra között szállítunk.
 
Szállítási információ: A keddi és szombati napokon nincs kiszállítás, csak személyes átvétellel lehet tortát rendelni.
 
20.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenesen szállítunk Budapesten belül. Minimum rendelési összeg: 5.000 Ft.
 
Kosár