KEDVES ÉRDEKLŐDŐK! A MEGEMELKEDETT RENDELÉSI MENNYISÉG MIATT SAJNOS NEM TUDUNK ÚJ RENDELÉST FELVENNI HATÁROZATLAN IDEIG! MEGÉRTÉSETEKET KÖSZÖNJÜK!

ZÖLDTEA, JOGHURT, MÁLNA

680 Ft

Összetevők: Vajas piskóta, zöldteakrém, tejszínes joghurtkrém, málna joghurtkrém

Ha a korábbi jar rendelésedből van például 3 üveged, amit visszaváltanál, akkor a pénztár oldalon írd be kérlek az UVEG3 kuponkódot és üvegenként 90 Ft-ot levonunk a rendelésed árából.

Ha 1 visszaváltható üveged van, akkor kérlek az UVEG1 kuponkódot írd be és 90 Ft-ot levonunk a rendelésed árából.

A vajas piskótalapok közé ez alkalommal a tea szerelmeseinek kedvencét álmodtuk meg. Első rétegének különlegessége zöld színében rejlik, mely a tealevelekben lévő klorofilnak köszönhető. A Matcha teából főzött krémet tejszínhabbal lágyítva tesszük krémessé, s a teának köszönhetően íze enyhén lágy, citromos és édes. A sütemény második rétegében egy könnyed joghurtmousse jelenik meg, melyet tejszínes málnakrém zár le. E három réteg harmóniája üdítő, friss élményt nyújt.

Allergén

tej, tojás, glutén, glükóz

A mai nap éjfélig leadott rendelésed a 3. napon tudjuk teljesíteni. (Minimum 2 nap szükséges az elkészítéshez.) 
 
A pénztár oldalon a rendelés leadása előtt a dátumválasztóban kérjük válaszd ki, hogy melyik nap szállítsuk ki a rendelésed. 10:00 és 18:00 óra között szállítunk. December 24. 25. 26. 27.-re és január 1-re nem tudunk megrendelést felvenni.
 
Minimum rendelési összeg: 5.000 Ft.
 

Elfogyott

Kosár